Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatičan AUDIO zapis

Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na površinu izlaze novi bizarni detalji dugogodišnjeg zatočeništva triju žena iz Clevelanda. Nasilni pobačaji, serviranje torti na godišnjicama otmice, misteriozni bijeg četvrte djevojke samo su dio...

Amanda Berry ranije ovog tjedna podigla je slušalicu te je nakon 10 godina zatočeništva pozvala pomoć za sebe i još dvije djevojke koje su također bile otete. 'Pomozite mi! Zovem se Amanda Berry. Oteta sam i traže me kao nestalu već 10 godina, ja sam tu', rekla je Amanda operateru službe 911. Ubrzo nakon toga u kuću Ariela Castra poslana je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kuća strave 'Kad bih završila s jelom rekao bi mi da se skinem i ponovno mi to radio' Slika nije dostupna Godinama mučio djevojke Monstrum pronađen mrtav u zatvoru

'Pronašli smo ih', rekao je policajac koji je poslan na mjesto s kojeg je Amanda zvala, a u pozadini su se čuli jecaji i plač triju žena i jedne djevojčice.

Što se dogodilo s četvrtom djevojkom?

Gina DeJesus i Michelle Knight također su bile zarobljene u Castrovoj kući, a sve tri su policiji rekle i kako je s njima neko vrijeme bila još jedna djevojka, no kako ne znaju što se s njom dogodilo. Policija sada istražuje i te navode.

>> Policija je nekoliko puta dolazila pred otmičarevu kuću, ali nikad nisu ulazili

Ariel Castro uhićen je, kao i njegova dvojica braće, a na površinu izlazi sve više i više detalja zarobljeništva triju djevojaka. Tako se doznalo i da je Castro trima ženama uvijek servirao tortu na godišnjicu njihove otmice koju je je slavio kao 'novi rođendan'. Amanda Berry u zarobljeništvu je ostala trudna i rodila te se vjeruje da je otac 6-godišnje Jocelyn upravo Ariel Castro.

Uvjeti porođaja bili su katastrofalni, Amanda je rodila u dječjem bazenčiću na napuhavanje, a pomogla joj je Michelle Knight. Castro je objema prijetio da će ih ubiti ne preživi li dijete. Nakon mučnog poroda Amanda i Michelle su shvatile kako dijete ne diše, ali joj je Michelle brzom reakcijom spasila život.

I Michelle Knight ostala je trudna zatočeništvu i to čak pet puta, no Ariel Castro bi svaki put izazvao pobačaj udarivši je šakom u trbuh.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene