Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen i maloljetnik

Objavio snimku vožnje od 200 km/h na Instagramu: Za nekoliko sati njega i rođaka vadili mrtve iz olupine automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladića poginula su u teškoj prometnoj nesreći kod Živinica pored grada Tuzle u BiH, a lokalni portal objavio je i snimku iz automobila dvojice mladića, koja pokazuje koliko su brzo vozili nekoliko sati prije nesreće i koju je 21-godišnji poginuli vozač prethodno objavio na instagramu.

Teška prometna nesreća dogodila se u kod mjesta Živinica pored Tuzle, u kojoj je VW Passat sletio s ceste i udario u betonski objekt, ostavši potpuno smrskan. U automobilu su bila dvojica mladića u dobi od 21 godine te 16-godišnjak. Dvojica starijih mladića su rođaci, pišu Nezavisne novine i obojica su u stravičnoj nesreći poginuli.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Maloljetnik, koji se nalazio na stražnjem sjedalu, prebačen je u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama i zadržan je na liječenju u bolnici u Tuzli.

Vatrogasci su tijela iz automobila izvlačili satima, prenose lokalni mediji.

Lokalna policija istražuje uzrok nesreće, a sumnja se da je vozač prebrzo vozio te zbog toga izgubio kontrolu nad autom te sletio s ceste u smrt, zajedno s rođakom i maloljetnim prijateljem.

Nekoliko sati prije nesreće vozač Passata objavio je snimku svoje brze vožnje na Instagramu, a snimku prenose i lokalni portali u BiH. Na snimci je vidljivo kako je poginuli mladić jurio 200 kilometara na sat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene