Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak u kuću zla

Obitelj Josefa Fritzla izašla iz psihijatrijske bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Fritzl, žena koju je njezin monstruozni otac 24 godine silovao i držao u zatočeništvu, i njezino šestero djece izašli su iz psihijatrijske bolnice u koju su primljeni u travnju, izjavio je njezin odvjetnik.

Obitelj sada živi u svojoj kući, dodao je odvjetnik Cristoph Herbst koji nije htio iznijeti druge potankosti. Elisabeth Fritzl kojoj su sada 42 godine, bila je zatočena u podrumu gdje ju je otac prisilno držao i silovao 24 godine i gdje je rodila njegovih sedmero djece. Jedno je dijete umrlo odmah nakon rođenja, a troje su posvojili Josef Fritzl i njegova žena koji su živjeli u istoj kući, iznad podruma. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzgaja rajčice i paprike Prvi intervju Fritzla: Još uvijek volim svoju kćer Slika nije dostupna Život nakon zlostavljanja Elisabeth Fritzl u 'Selu X' štite i stanovnici

>> Elisabeth Fritzl oprostila majci, zajedno provode Božić

>> Monstrumu Fritzlu odgođeno suđenje jer nitko ne želi u porotu

>> Fritzl optužen za ubojstvo, ropstvo i incest!

Ostala djeca su živjela u podrumu zajedno s majkom, odsječeni od vanjskog svijeta sve dok se najstarija kći, 19-godišnjakinja Kerstin, nije razboljela u travnju, nakon čega se strašna tajna počela razotkrivati.

Elizabeth Fritzl i njezino šestero djece od 5 do 19 godina živjeli su od tada u klinici u Amstetten Maueru, stotinjak kilometara zapadno od Beča, gdje im je pružena liječnička pomoć i gdje su bili su zaštićeni od znatiželjnika.

73-godišnji Josef Fritzl optužen je za ubojstvo, silovanje, otmicu, incest i držanje u ropstvu. Suđenje bi trebalo započeti u ožujku sljedeće godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene