Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije povezana s terorizmom

Nova talačka kriza: U Motpellieru oteto dvoje ljudi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje ljudi je oteto u draguljarnici u Montpellieru, na jugu Francuske, javljaju mediji. Policija je blokirala dio grad u kojem je trgovina.

Francuska se još nije oporavila od dvije talačke krize, a danas poslijepodne dogodila se nova.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Naoružani muškarac oteo je u petak dvije osobe u draguljarnici u Montpellieru, gradu na jugu Francuske, a prema pravosudnim izvorima ta otmica nije povezana s druge dvije talačke krize koje su razriješene tijekom poslijepodneva u pariškoj regiji, javila je agencija France Presse.

'Radi se o provali. Nema nikakve veze s događajima u Parizu', kazao je za agenciju tužitelj Christophe Barret aludirajući na otmice koje su se zbivale u pariškoj regiji, a povezane su sa slučajem terorističkog napada na pariški satirički tjednik Charlie Hebdo.

UŽIVO Dio talaca oslobođen, otmičar ubijen, njegova pomagačica uspjela pobjeći

Po medijskim nagađanjima radi se o pokušaju pljačke koji se pretvorio u talačku krizu.

Francuski Le Figaro navodi da je riječ o najmanje jednom naoružanom muškarcu koji je upao u draguljarnicu te da su policijske snage opkolile četvrt u kojoj se nalazi draguljarnica. (N.C./Hina)

 

 

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene