Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozivao na fizioterapiju

Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trener iz Münchena godinama je seksualno zlostavljao i silovao mlade nogometaše. Dovodio bi ih u stan na fizioterapeutski tretman te bi ih zatim napastovao na stolu za masažu.

Nogometni trener (47) seksualno je zlostavljao i silovao mlade nogometaše, a trenutačno mu se sudi za silovanje mladića u dobi između 14 i 19 godina.

Na sudu u Münchenu započelo je suđenje 47-godišnjem nogometnom treneru kojeg se sumnjiči da je seksualno zlostavljao i silovao mlade nogometaše.

Pročitajte i ovo Pas Lunjo Dobro djelo "Simbol ljudske dobrote": Lunjo se smrzavao na cesti, a onda su prodavačice učinile nešto nesvakidašnje

Trener je navodno u stan dovodio sportaše gdje bi provodio fizioterapeutske tretmane na stolu za masažu.

Kako navodi državno tužiteljstvo, zločin se uvijek odvijao po istom obrascu, piše Fenix

Pročitajte i ovo Taylor Swift Ima iskustva Kakve veze imaju europski izbori i najpopularnija zvijezda današnjice? "Nadam da će netko iz njezina tima pratiti ovu konferenciju"

Muškarac bi na stolu za masažu radio spolne radnje nad mladim nogometašima opravdavajući im kako je sve to zbog poboljšanja cirkulacije krvi u mišićima.

Trener je tako godinama zlostavljao mladiće. Stotine žrtava optužile su trenera za zlostavljanje, a suđenje bi trebalo trajati devet dana. Konačna presuda mogla bi biti izrečena 26. veljače.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene