Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Desetak ozlijeđenih

Njemačka: U snažnom nevremenu jedna osoba poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a desetak ih je ozlijeđeno u ponedjeljak, kada je zapadni dio Njemačke pogodile snažne oluje, koje su djelomično paralizirale željeznički promet, izvijestile su lokalne vlasti.

U gradu Nordhornu u Donjoj Saskoj poginuo je 47 muškarac, na kojega je palo stablo, a 15-godišnja djevojčica teško je ozlijeđena pošto je na nju, dok se vozila na biciklu u gradu Weselu, pala velika grana koja se odlomila od stabla, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča

>> Kako preživjeti ljeto i toplinski udar?

Regionalni željeznički promet u nekim je dijelovima Sjevernog Porajnja - Vestfalije i Donjoj Saskoj u potpunosti prekinut, a u gradu Aachenu na belgijskoj granici ozlijeđen je vozač na čiji je automobil palo stablo. U Bonnu je teže ozlijeđena 62-godišnjakinja.

Oluje su uslijedile samo nekoliko dana nakon iznimno toploga vremena kada su temperature dosegnule rekordnih 40 stupnjeva Celzija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene