Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost od ekstremista?

Njemačka na oprezu: Na aerodromu pronađen sumnjivi predmet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zračnoj luci Windhoek u Namibiji, policija je pronašla sumnjivi predmet koji sadrži baterije povezane detonatorom, te sat. Predmet je nađen među prtljagom za Njemačku.

Policija navodi da ne zna je li čudni predmet sa baterijama mogao eksplodirati, ali kako je istraga u tijeku, te će o situaciji izvijestiti naknadno . Do tada, svi su putnici sa toga leta podvrgnuti dodatnoj provjeri prije polijetanja. Predmet sumnjive namjene, bio je među prtljagom koja je trebala biti ukrcana na let iz Windhoeka za München, priopćila je u četvrtak Njemačka savezna kriminalistička agencija (BKA).

Pročitajte i ovo Ilustracija pravila odijevanja Nova zabrana u školama razljutila vjernike: Otac prijetio smrću ravnatelju, pozvan na sud Prosvjed Salwana Momika ispred džamije u Stockholmu Prosvjed ispred džamije Muškarac u Švedskoj umotao Kuran u slaninu i zapalio ga: Već stigla reakcija turskog ministra

>> Nijemci zabrinuti oko sigurnosti u jeku terorističkih prijetnji

>> 'Merkelino poimanje multikulturalizma nije daleko od apartheida'

Inače, Njemačka je u srijedu objavila kako ima jake i čvrste dokaze da islamističke skupine planiraju napade unutar iduća dva tjedna. Iz tog razloga, Njemačka je naredila povećani stupanj uzbune zbog opasnosti za potencijalne mete, kao što su željezničke postaje i zračne luke. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene