Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom pregleda dokumenata

Njemačka: Egipatski migrant skočio iz jurećeg vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatski tinejdžer, koji se skrivao pod sjedalom u noćnom vlaku u Njemačkoj, skočio je kroz prozor i poginuo kada su ga policajci zatražili dokumente, objavila je u petak njemačka policija.

Sedamnaestogodišnjak im je pokazao ispravu izdanu u Austriju tijekom provjere rano u petak kod austrijsko-njemačke granice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrata više nisu otvorena 'MERKEL OKRENULA STAV' Njemačka potpuno promijenila politiku prema izbjeglicama Slika nije dostupna Povećano nezadovoljstvo 40 posto Nijemaca smatra da Merkel treba dati ostavku zbog izbjegličke politike

Dok su policajci pregledavali dokument, mladić je pobjegao u susjedni vagon, otvorio prozor i skočio iz jurećeg vlaka, ispričale su dvije mlade Amerikanke koje su vidjele nesreću.

Policija je potom zatvorila prugu i otkrila tijelo mladog Egipćanina.

Savezna policija registrirala ga je prije nekoliko tjedana na njemačko-austrijsko granici i poslala natrag u Austriju, potvrdio je glasnogovornik policije u Muenchenu.

Njemačka, koja je prošle godine primila više od milijun izbjeglica, najpoželjnije je odredište za ljude koji bježe pred ratovima i siromaštvom na Bliskom istoku i u drugim dijelovima svijeta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene