Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Papa se pita

'Kakvi to vidioci mogu reći da će Majka Božja u 16 sati poslati poruku?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon povratka sa službenog putovanja u Sarajevo papa Franjo održao je misu te se tijekom propovijedi dotaknuo pitanja nekih vidioca i vidjelica.

Vatikan vjerojatno neće priznati Međugorje kao mjesto čuda na kojem se ukazuje blažena Djevica Marija. Na taj zaključak upućuju riječi koje je danas izgovorio Papa Franjo.

Pročitajte i ovo Papa Franjo otkazao obveze simptomi gripe Papa Franjo ponovno otkazao obveze zbog zdravlja, javili se iz njegovog ureda Slika nije dostupna Dok Vatikan još razmišlja Evo što vjernici iz Međugorja kažu na vijest o priznanju ukazanja do kraja godine

Tako je papa postavio jedno ironično pitanje. 'Kakvi su vidioci koji mogu reći da će Majka Božja u 16 sati poslati poruku? To nije kršćanski', rekao je Papa. 'Zadnja božja riječ nam dolazi od Isusa i od nikoga više', rekao je Papa tijekom mise naglasivši kako 'Gospa ne šalje svoje izaslanike'.

NIŠTA OD PRIZNANJA MEĐUGORJA? Vatikan otkazao nastupe vidjelaca 

Iako danas ije rekao na što i na koga točno misli, dalo bi se zaključiti da je govorio o Međugorju budući da se i tijekom povratka iz Sarajeva u avionu također dotaknuo pitanja Međugorja pred Kongregacijom na nauk vjere.

Međunarodno povjerenstvo za istraživanje međugorskog fenomena svoje je mišljenje još u siječnju predalo kongregaciji za nauk vjere. Konačnu odluku donosi Papa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene