Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s ceste i udario u drvo

Niš: U autobusnoj nesreći smrtno stradala jedna osoba.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobus 'Sokoprijevoza' sletio je s ceste te udario u drvo. Šestero putnika je teže ozlijeđeno, dok je jedan preminuo.

Autobus je nakon slijetanja s ceste proklizio oko 8 metara na livadu te udario u drvo, a u njemu su bili pretežno stariji ljudi, piše Blic.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

U trenutku nesreće u autobusu se nalazilo oko 10 putnika, teško ozlijeđeni putnik odvezen je u Dom zdravlja u Sokobanji bez pokazivanja znakoba života. Iako su ga liječnici uspjeli reanimirati, preminuo je u Kliničkom centru Niš.

VIDEO Pauk prošao kroz crveno i pomeo sve pred sobom

Jena je osoba teško ozlijeđena. Radi se o starijoj osobi koja je zadobila višestruki prijelom rebara s komplikacijama na plućima. Troje ljudi je zadržano u bolnici radi pružanja adekvatne medicinske pomoći.

Istraga je još u tijeku, a prema neslužbenim informacijama navodno je do nesreće došlo zbog otkazivanja kočnica. Vozaču autobusa, koji je prošao s lakšim ozljedama, navodno je nekoliko puta oduzimana vozačka dozvola koja mu je tek nedavno ponovno vraćena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene