Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema straha

Nijemci ne očeuju nove terorostičke napade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je kako 'prati informacije o dugoročnim planovim' o terostičkim napadima dodavši kako trenutno nema konkretnijih naznaka o mogućnosti napada u toj zemlji pa razina uzbune ostaje nepromijenjena.

'Trenutno nema konkretnih naznaka o neposrednoj prijetnji napada u Njemačkoj. Njemačke službe sigurnosti prate informacije koje se trenutno objavljuju u američkim i britanskim medijima a po kojima Al-Qaida planira dugoročno atentate u SAD-u, Europi i Njemačkoj', stoji u priopćenju njemačkog MUP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u borbi protiv terorizma Donald Trump: SAD je ubio vođu Al Qaide na Arapskom poluotoku Slika nije dostupna "dijete za poželjeti" Bin Ladenova majka prvi put progovorila o svom sinu: Nisam mogla ni zamisliti da će postati terorist

>> 'SAD i Europu čekaju novi teroristički napadi'

Nijemci kažu i kako neprestano analiziraju informacije koje dolaze iz obavještajnih službi, a to će raditi i u budućnosti. Isto tako, neprestana je suradnja s međunarodnim partnerima po pitanju suzbijanja terorističkih napada. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene