Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom ljetovanja

Nijemac tvrdi da je fotografirao Madeleine McCann

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački turist, 42-godišnji Frank Bode, uvjeren je da je na ljetovanju na španjolskoj Ibizi vidio Madeleine McCann.

Frank je tijekom vožnje autobusom spazio djevojčicu koja ga je odmah podsjetila na nestalu Madeleine.

Pročitajte i ovo Roditelji Madeleine McCann ključni svjedok Novi pomak u slučaju Maddie McCann: Bivši prijatelj osumnjičenog svjedočit će protiv njega Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

'Institucija mi govori da bi ta djevojčica, stara između sedam do deset godina, mogla biti Madeleine. Bila je s obitelji i odmah se vidjelo da se ne uklapa među njih. Svi su govorili njemački, osim djevojčice koja je govorila engleski', ispričao je njemački turist.

Odmah je fotografirao djevojčicu, te fotografiju pokazao prijateljima koji su se složili da bi to mogla biti nestala djevojčica.

>> 'Pronašao sam mjesto gdje je zakopana Maddie'

Prije pet godina, 3. svibnja 2007. Kate i Gerry McCann ostavili su svoju, tada četverogodišnju kćer i dvogodišnje blizance Sean i Amelie na spavanju u apartmanu u kojem su provodili odmor u ljetovalištu Praia da Luz,u Portugalu. Roditelji su s prijateljima otišli na večeru.

Par je djecu redovito provjeravao. Posljednji puta Gerry McCann je djecu obišao oko 21 sat. Kada se vratio oko 10 sati primijetio je da Madeleine više nema, a prozor apartmana je otvoren. Nestanak kćerke uznemireni roditelji prijavili su policiji, i sljedeći je dan počela potraga koja za McCannove ne prestaje ni danas.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene