Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na brod naftne tvrtke

Nigerija: Oteta četiri stranca, ubijena dva mornara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica naoružanih muškaraca u subotu su blizu nigerijske obale napali brod koji pripada naftnoj tvrtki, oteli četiri stranca i ubili dvojicu nigerijskih mornara, rekao je dužnosnik vojne mornarice, kapetan Kabir Aliyu.

"S broda su nam javili da su oteta četiri stranca i ubijena dva mornara", rekao je za agenciju France presse ne preciziravši državljanstva otetih.

Šest članova ratne mornarice, svi Nigerijci, nalazili su se na napadnutom brodu. Dvojica su ubijena i dvojica ranjena, dodao je taj dužnosnik.

Pročitajte i ovo Vrana zalijeću se ljudima u glavu VIDEO Ako vas napadne vrana, nemojte raditi ovo: Djevojka vrištala, bježala i branila se pa na kraju pala u lokvu Zatvor u Zadru, Josip Čubelić stari policijski znanac Krvavi obračun u zatvoru: Napad nožem na poznatog zatvorenika, oglasilo se i Ministarstvo

>> U Nigeriji najmanje 21 osoba poginula u napadima protiv kršćana

Nigerijska mornarica je navela da je brod koji pripada tvrtki Sea Truck napadnut tijekom noći. Jedan vojni brod i jedan helikopter poslani su u pojačanje.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene