443394
443394
443394
443394
443394

VOZIO SVE BRŽE Snimljen trenutak napada kamionom

Vozač bijelog kamiona ubijen je, no još uvijek se ne zna njegov identitet kao ni je li imao pomagače. Na društvenim mrežama sve je više dramatičnih snimki terorističkog napada u Nici.

 
 
 
 
Kamion kojim je počinjen napad u Nici (Foto: AFP)
Kamion kojim je počinjen napad u Nici (Foto: AFP)

Na internetu se pojavljuju različite snimke terorističkog napada u Nici. Na jednoj od njih vidi se bijeli kamion kako ubrzano vozi po poznatoj ulici u Nici prepunoj ljudi.

Snimka objavljena na Twitteru pokazuje kako napadač ubrzava u kamionu vozeći se po ulici u Nici, prepunoj ljudi.

Nakon duljini od oko 2 kilometra napadač je ubio najmanje 80 osoba, među njima i djecu.

Još uvijek se ne zna njegov identitet kao ni je li imao pomagače.

Lokalni mediji javljaju da su u kamionu, nakon što je policija ubila napadača, pronađeni granate i oružje.

Francuski predsjednik je u dramatičnom obraćanju javnosti rekao da se radi o terorističkom činu.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se