Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mali heroj

NEVJEROJATNO Beba preživjela 7 srčanih udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetomjesečni Keelan-John Owen-Marston rođen je s rijetkom bolesti grla zbog koje ne može normalno jesti, ali ni plakati.

Keelan-John Owen-Marston rođen je s rijetkom bolesti grla zbog koje hrana i tekućina koju konzumira dopire do njegovih pluća te mu onemogućava da plače kao ostala djeca. Keelan je rođen 16 dana ranije, ali u početku se činio kao zdravo dijete. No, liječnici u Glan Clwyd bolnici zabrinuli su se kada su primijetili da dječak uopće - ne plače!

Pročitajte i ovo Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa Ilustracija Preminula je Otišla u Tursku na brazilsku operaciju: Obitelj u šoku - "Nemojte to raditi"

Nakon što su ga prebacili u dječju bolnicu Alder Hey Children u Velikoj Britaniji, dijagnosticirana mu je ova rijetka bolest rascijepljenog grkljana zbog koje ne može normalno konzumirati hranu i piće te plakati. Radi se o iznimno rijetkoj bolesti, a uzrokuje poteškoće s disanjem, probavom i probleme sa srcem.

Sigurnosna PANIKA u Bijeloj kući, zbog...

Dječak je 9. siječnja pretrpio sedam uzastopnih srčanih udara te bio mrtav nekoliko minuta, ali su ga liječnici uspjeli oživjeti.

Sa samo dva mjeseca, bio je podvrgnut operaciji te su mu u dušnik ugradili trahealnu kanilu kako bi mu olakšali disanje. Hrane ga pomoću cjevčice koja mu je permanentno ugrađena u trbuh. Nakon operacije, njegovo se stanje poboljšava, prenosi Mirror.

''Želim da se podigne svijest javnosti i da podijelite ovu priču o mom malom vojniku. On je pretrpio previše toga za svojih devet mjeseci života'' izjavila je njegova majka Hannah te dodala kako je on  ipak sretno dijete jer je smiješak prva stvar ujutro koju učini kada se probudi.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene