Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na temperaturi od + 40

Nevjerojatna okrutnost: Slijepog i gluhog oca držala na lancu ispred kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruskinja Elena zajedno sa svojim suprugom, privezala je starog oca za drvo ispred kuće i ostavila ga na nesnosnoj vrućini četiri dana, odnosno do dolaska policije.

41-godišnja Elena trebala je brinuti za svog 70-godišnjeg oca nakon smrti majke. No ni ona, ni njezin suprug, kao ni ostatak obitelji, nisu se previše njime bavili. Eleni je živciralo što otac po selu, kako je rekla, obilazi susjede i ne da im mira, piše ruski Life.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

Zbog toga je oca svezala za drvo ispred kuće i za nogu pričvrstila lanac. Nesretnom starcu ispod drveta su stavili madrac, a za jesti su mu davali kruh i ostatke hrane, a pored madraca su stavili zdjelu s vodom. Tih se dana temperatura penjala i do 40 stupnjeva, a potpuno onemoćali starac plakao je i vrištao.

Njegove krikove četvrti dan su čuli policajci u ophodnji. Istražitelji kažu da je starac već gotovo potpuno dehidrirao te je zbog jakog sunca počeo gubiti zdrav razum.

Sada se oporavlja u bolnici, a liječnici kažu kako je u vrlo lošem stanju i ne prestaje plakati. Elena i njezin suprug su privedeni, a policiji su rekli kako su starca vezali kako bi naučio lekciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene