Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katastrofalan propust

Neviđeni gaf: Osudili ga na 13 godina zatvora, ali nikad nisu došli po njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegova presuda je očito ostala u nečijoj ladici i Anderson nikada nije pozvan na služenje kazne.

Da nije došlo do nevjerojatne zabune Mike Anderson bi ovih dana izašao iz zatvora, ali umjesto toga čeka da vidi hoće li tek sada završiti iza rešetaka.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Naime, Anderson je 2000. godine osuđen na 13 godina zatvora nakon pljačke Burger Kinga u Missouriju, a nakon izricanja presude rečeno mu je da će biti obaviješten u koju kaznionicu se mora javiti.

No, njegova presuda je očito ostala u nečijoj ladici i Anderson nikada nije pozvan na služenje kazne, a pravosudni organi ovih su dana uvidjeli ovaj katastrofalan propust nakon što su ga htjeli pustiti i zatvora i shvatili da u zatvoru nikada nije ni završio.

Nije se pokajala za ubojstvo, evo što joj je sudac odbrusio!

Njegov odvjetnik Patrick Michael Megaro zatražio je da se njegovom klijentu kazna ukine obzirom da je u međuvremenu postao uzoran građanin, ali guverner Missourija još uvijek nije siguran da bi ga trebalo pustiti.

Međutim, u međuvremenu je pokrenuta peticija za njegovo oslobađanje koju je potpisao čak i poslovođa Burger Kinga kojeg je Anderson opljačkao, a potpisnici navode kako se pravosuđe već dovoljno osramotilo zbog ovog neviđenog gafa.

Odluka o Andersonovoj sudbini bit će poznata uskoro, a guverner, kako sada stvari stoje, nije baš sklon odluci da Anderson u potpunosti izbjegne zatvorsku kaznu, piše Independent.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene