Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezobrazna i arogantna

Nije se pokajala za ubojstvo, evo što joj je sudac odbrusio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac američke savezne države Michigan John McBain nije mogao izdržati, a da ne poruči jednoj osuđenici ono što doista misli o njoj.

31-godišnja Camia Gamet prije dvije godine ubila je svog tadašnjeg dečka Marcela Hilla s 11 ubodnih rana. Za vrijeme svjedočenja Marcelove tete koja je opisivala prizor ubojstva Camia ju je prekinula i posprdno je upitala 'Jel' to sve?'.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna"

Sudac McBain tada joj rekao neka 'zašuti ili će joj preko usta zalijepiti izolir-traku', javlja Daily Mail.

VIDEO Sudac objavio snimku ubojice (17): Jedva odgovarao na pitanja

Nakon što joj je, po završetku svih svjedočenja, izrekao presudu doživotnog zatvora, napomenuo je kako je ovo bilo jedno od najbrutalnijih ubojstava koje je ikada vidio. 'Bili ste okrutni, ubadali ste i ubadali i ubadali i ubadali sve dok on nije bio mrtav. Slažem se s obitelji. Nadam se da ćete umrijeti u zatvoru. Da se u ovoj državi prakticira smrtna kazna, dobili biste električnu stolicu', rekao je sudac McBain.

Fox 2 News Headlines

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene