Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo troje ljudi

VIDEO Nevjerojatna snimka trenutka u kojem su specijalci okončali talačku krizu u Sydneyu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Visoko obučeni tim upao je u kafić u kojem je Man Haron Monis više od 16 sati držao taoce. Osim njega, poginulo je još dvoje ljudi.

Objavljena je nevjerojatna snimka koja prokazuje trenutak u kojem se naoružani policajci upali u kafić Lindt u Sydneyu i tako završili krvavu talačku krizu, piše Mirror. 

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Visoko obučeni tim upao je u zgradu u kojoj je Man Haron Monis više od 16 sati držao taoce. Sve je završeno u samo 34 sekunde. Kada je pucnjava prestala jedini zvuk koji se čuo bio je zvuk alarma, ali i plač taoca.

Napadač iz Sydneya bio je poznat kao sigurnosna prijetnja: 'Mučili su me zbog političkih uvjerenja'

Podsjetimo, troje ljudi poginulo je u talačkoj krizi, a među njima i napadač. Vjeruje se da je smrtno stradali Tori Johnson junački skočio na Monisa nakon što je ovaj zadrijemao, dok je Katrina Dawson poginula pokušavajući zaštiti svoju trudnu prijateljicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene