Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva tragedija

Anastasia i blizanke nađene mrtve u olupini vagona: Bile su u vlaku smrti

Poginule rođakinje
Poginule rođakinje Foto: Facebook
Sestre Tomi i Krise Plakia zajedno sa svojom sestričnom poginule su u stravičnoj željezničkoj nesreći. Identificirane su pomoću DNK analize.

Studentica Anastasia Plakia proglašena je nestalom nakon sudara putničkog i teretnog vlaka u Grčkoj, a njezino tijelo pronađeno je u olupini vagona. Pored nje pronađena su tijela njezinih sestrični, blizanki Tomi i Krise, koje su identificirane pomoću DNK analize.

Njih tri studirale su u Solunu i odlučile su tijekom vikenda otputovati u rodni grad. Sve tri su bile u putničkom vlaku u vrijeme nesreće i nažalost izgubile su život.

Pročitajte i ovo Nesreća u Grčkoj Imao je puno sreće Greška koja mu je spasila život: Ovaj mladić preživio je stravičnu nesreću u Grčkoj

Pročitajte i ovo Mjesto nesreće Očaj i bijes građana VIDEO Objavljena šokantna snimka razgovora šefa postaje i strojovođe nekoliko minuta prije sudara: Potraga za preživjelima se nastavlja

Roditelji blizanki, morali su otputovati u Larisu kako bi dali DNK uzorak, a utvrdilo se da su preminule djevojke njihove kćeri, piše Protothema.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Ateni nakon stravične željezničke nesreće u Grčkoj - 15 Nemar, a ne tragedija? Nakon željezničke nesreće izbili prosvjedi u Ateni: ''Da se zločin ne zataška, moramo biti glas mrtvih!''

U sudaru dvaju vlakova u Grčkoj poginule su najmanje 43 osobe, a oko 80 njih je povrijeđeno. Vlasti su priopćile da je do nesreće došlo zbog ljudske pogreške, a šef stanice Larisa uhićen je i optužen za ubojstvo iz nehaja.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene