Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSIGURANJE ODMAH REAGIRALO

VIDEO Netko je Macrona gađao rajčicama, okupljeni u panici povikali - "Projektil"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskog predsjednika netko je pokušao pogoditi cherry rajčicama. Okupljeni su povikali da se radi o projektilu. Osiguranje ga je zaštitilo i otvorilo kišobran te su napustili mjesto događaja.

Francuskog predsjednika Emmanuela Macrona osiguranje je u srijedu moralo odvesti nakon što je napadnut cherry rajčicama u svom prvom izlasku od njegove izborne pobjede u nedjelju.

Macron je razgovarao s okupljenim građanima na tržnici u Cergyju, sjeverozapadnom predgrađu Pariza, kada je netko u gomili bacio šaku cherry rajčica u njegovom smjeru.

Rajčice su pogodile prolaznika, a ne francuskog predsjednika. Okupljeni su odmah počeli vikati da se radi o projektilu. Osiguranje je otvorilo kišobran da zaštite Macrona. Potom su ga odveli s mjesta događaja, piše Politico.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Što pobjeda Macrona znači za Europsku uniju u jeku rata u Ukrajini? "Tim je potezom poslao snažnu poruku - ja sam lider"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon izborne pobjede Milanović uputio čestitku Macronu: Spomenuo NATO i EU

Macron je posjetio Cergy, područje od oko 65.000 ljudi koje se nalazi oko 30 kilometara od središta Pariza, kako bi pokazao svoju predanost "slušanju i upravljanju" svim Francuzima, bez obzira za koga su glasali.

"Došao sam reći da sam čuo glasove svih i da ću nastaviti surađivati ​​s četvrtima koje su u najtežim situacijama. Svaki dan", rekao je Macron prije nego što se incident dogodio.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene