Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u trgovačkom centru

Nekoliko osoba izbodeno, sumnjivac ranjen metkom u Massachusettsu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je policajac ranio metkom muškarca koji je izbo nožem najmanje četiri osobe u Massachusettsu, objavila je policija te savezne države na sjeveroistoku SAD-a.

Naglasila je na Twitteru da se uputila, jednako kao i policija iz Tauntona, u gradski trgovački centar na poziv zbog "incidenta", ustvrdivši kasnije da se radi o "napadu hladnim oružjem u trgovačkom centru Galleria u Tauntonu".

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

U priopćenju izdanom nakon incidenta, naglasila je da su dvije osobe ranjene hladnim oružjem u trgovačkom centru a još dvije u jednoj kući u gradu.

"Do dva napada nožem došlo je u trgovačkom centru nakon što se napadač zabio u izlog trgovine svojim vozilom. Još dva napada nožem izvedena su u jednoj kući u Myrick streetu", objavila je policija Massachusettsa.

Nijedna žrtva nije preminula ali bi "neke rane mogle biti kobne", otkrila je policija ne spominjući stanje napadača. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene