Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže ga

Neidentificirani leteći objekt ušao u Poljsku iz pravca Ukrajine

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Neidentificirani leteći objekt ušao je u petak ujutro u zračni prostor Poljske, članice NATO-a, iz smjera granice s Ukrajinom, priopćilo je Operativno zapovjedništvo poljske vojske.

"Od trenutka prelaska granice do nestanka signala bio je praćen radarima protuzračne obrane", objavilo je Operativno zapovjedništvo na društvenoj platformi X.

Privatna televizija TV Republika izvijestila je da se traga za predmetom u blizini grada Hrubieszowa u južnoj Poljskoj. Reuters nije mogao odmah potvrditi ovu informaciju.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Velikoj Gorici - 1 Strašan zločin VIDEO/FOTO Muškarac u Velikoj Gorici ubio suprugu i majku: "Strašno je zvučalo. Čuli smo dva pucnja zaredom i vrisak žene, ljudi su počeli bježati"

"U skladu s važećim procedurama, operativni zapovjednik Oružanih snaga mobilizirao je raspoložive snage i sredstva kojima raspolaže."

Pročitajte i ovo Euro Dugogodišnji projekt Jedna europska država svojim građanima isplatit će 20.000 eura bespovratnih sredstava: Uvjet je samo jedan

Rusija je tijekom noći izvela zračni napad Ukrajinu uputivši 158 bespilotnih letjelica i projektila u svom najvećem zračnom napadu od početka sveobuhvatne invazije, gađajući pritom kritičnu infrastrukturu, industriju i vojne objekte, priopćila je ukrajinska vojska.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene