Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dokaza

Ne mogu podići optužnicu za silovanje jer se nitko ne sjeća što se TOČNO dogodilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okružni tužitelj objavio je kako neće podići optužnicu u slučaju sliovanja studentice tijekom svečanosti Sveučilišta Ohio.

Ni optuženi muškaraci niti navodno silovana studentica ne sjećaju se događaja. Stoga nema osnova za podizanje optužnice za silovanje, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Nakon što su se fotografije i video navodnog silovanja proširili društvenim mrežama, priča je postala zanimljiva medijima.

>>VIDEO Maloljetnica prijavila silovanje, policija joj rekla da se skine

'Seks u javnosti je neprikladan, no porota je smatrala kako to nije silovanje', rekao je okružni tužitelj Keller Blackburn.

Studentica je silovanje prijavila policiji nakon što je vidjela video na Instagramu. Policija je objavila kako su oboje popili nekoliko pića, te da studentica nije poznavala muškarca koji ju je navodno silovao. Svjedoci su pak rekli kako im se činilo da su njih dvoje par.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene