Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

VIDEO Maloljetnica prijavila silovanje, policija joj rekla da se skine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
14-godišnja djevojčica u pratnji oca došla je na policiju prijaviti silovanje, no policajci su prvo tražili da se skine, a zatim i da im plate pisanje prijave.

Otac djevojčice nije imao novaca platiti pisanje prijave protiv počinitelja, pa su ih policajci poslali kući, piše Times of India. Načelnik Kushinagarske policije odmah je započeo istragu

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti" Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

>>Azilanti napali mladu djevojku u Zagrebu?

No, obitelj silovane djevojčice obratila se i višem sudu i medijima, pa je silovatelj uhvaćen. Tinejdžerica je u međuvremenu ispričala istražiteljima da su je lokalni policajci odveli u sobu gdje je trebala ispuniti prijavu, a oni su joj rekli da se skine kako bi dokazala da se sve to dogodilo.

Načelnik Kushinagarske policije odmah je započeo istragu, a hoće li policajci biti kažnjeni znat će se nakon završetka istrage unutarnje kontrole.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene