Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Navršila se godina dana od nestanka Madeleine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko vjerskih obreda održano je u subotu Velikoj Britaniji u znak sjećanja na prvu godišnjicu nestanka malene Madeleine McCann iz turističkog kompleksa Praia da Luz na jugu Portugala, prenijele su svjetske agencije.

"Danas prisustvujemo jednom od brojnih vjerskih obreda tijekom kojih ćemo moliti za Madeleine i ostalu nestalu djecu", stoji u blogu djevojčičina oca Gerryja McCanna. Ne zna se gdje se u ovome trenutku par i njihovo dvoje djece nalazi, izvijestio je France presse.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Misa se služila i u crkvi u selu Rothley u središtu Engleske u kojemu obitelj McCann ima kući i živi zajedno s trogodišnjim blizancima Seanom i Amelie. Mediji prenose kako je vjerski obred održan i u crkvi Bogorodice Navještenja u Liverpoolu gdje se par vjenčao 1998. Majka Kerry (39) i Gerry (40) liječnici su. Maddie je nestala 3. svibnja 2007., samo nekoliko dana prije nego što je navršila četiri godine.

Portugalska ekipa stručnjaka zadužena za istragu o nestanku djevojčice Madeleine McCann, još uvijek "prikuplja dokaze", izvijestio je u subotu direktor portugalske pravosudne policije Alipio Ribeiro za agenciju Lusu. "Za sada, istražitelji nisu donijeli nikakvu odluku o potencijalnom podizanju optužbe protiv određene osobe ili odluku o zaključenju dosjea", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene