Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dopisivali se mjesecima

Na 'spoju na slijepo' otkrili da su brat i sestra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon više od 30 godina razdvojenosti, brat i sestra su se našli na 'spoju na slijepo'.

Anonimno su dopisivali preko internetske stranice za pronalažanje partnera, a kada su se konačno našli uživo, shvatili su da su brat i sestra. Sarah Kemp živi u Edinburghu, a George Bentley u Londonu.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju

Prošlog studenog su se počeli dopisivati preko interneta. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja, odlučili su se upoznati uživo. 'Nikad ne bih pristala da odem u London na spoj na slijepo. Ali 'kliknuli' smo odmah na početku, a naš je odnos samo cvjetao daljnjim dopisivanjem', rekla je Sarah.

Nakon što su sat vremena proveli u razgovoru, shvatili su da su zapravo brat i sestra, piše Aolnews. 'Sresti brata u kafiću nakon 30 godina bilo bi nešto posebno. Ali sresti ga u ovakvim okolnostima, stvarno je čudno', dodala je Sarah.

Njihovi roditelji su se rastali 1975. godine. Tada se Sarah, koja sada ima 42 godine, preselila s majkom u Škotsku, dok je George (47) ostao s ocem u Londonu. 1989. godine se Sarah udala. Iako se samo godinu dana kasnije rastala, ostavila je muževo prezime Kemp.

>> Loša sreća: Prvi spoj pa iz pakla

Zbog toga je George nikad nije mogao pronaći. 'Nisam imao pojima gdje se nalazi. Tražio sam je, ali sam s vremenom odustao', pojasnio je George.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene