Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slobodno lutaju

Nakon velikih poplava Česi strahuju od egzotičnih zmija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se voda počela povlačiti s dijelova Češke, ljudi se vraćaju svojim domovima kako bi procijenili štetu koju im je voda nanijela.

Voda se polako počela povlačiti s poplavljenog područja Blanice u Češkoj. Stanovnici se polako vraćaju u svoje kuće ne bi li utvrdili štetu koju su im poplave nanijele.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore

Na poplavljenom području nalazi se i uzgajivačnica egzotičnih životinja Jirija Kozaka. On i njegova obitelj bili su evakuirani, a većinu životinja sklonili su u vlastiti dom. 'Uspjeli smo spasiti klokane, ali na žalost izgubili smo zmije', rekao je Jiri. Tako sada stanovnici okolnog područja strahuju od zelenog pitona i boe koji sada slobodno lutaju.

>> VIDEO Pola Europe na udaru dvaju velikih vodenih valova

Inače, poplave prijete i uzgajivačima stoke. Prema podacima češke Državne veterinarske uprave, samo na području Praga evakuirano je 222 grla konja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene