Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kapljica' se pretvorila u 'prah'

Na tržište stiže alkohol u prahu - Koji se može posipati i po jelu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tržištu će se uskoro naći novi brend - alkohol u prahu, koji je osmišljen kako bi se miješao u piće ili posuo po hrani. Konzumentima će biti dostupan od jeseni ove godine.

Američki ljubitelji žestoke kapljice uskoro će moći svoje omiljeno piće polijevati,a ne izlijevati iz čaše. Na tržište stiže Palcohol, alkohol u prahu, koji je u potpunosti odobren od strane američke vlade.

Američka Agencija za trgovinu i porez na alkohol i duhan odobrila je sedam verzija Palcohola, uključujući Margaritu i Cosmopolitan okuse.

Na službenoj web stranici tvrtke koja lansira Palcohol sve govori u prilog ovom zanimljivom proizvodu. Posebno se ističe ušteda koja se postiže njegovim korištenjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Recept za pizzu Napravite i uživajte u slavljenici Margariti Slika nije dostupna 120 svijeća na Margaritnoj torti Kako je sirotinjsko jelo stiglo na bogataške stolove?

Kontroverzno istraživanje: Boca vina dnevno dobra je za zdravlje?

'Što je gore nego kad idete na neki koncert i još morate izdvojiti znatan novac za piće? Uzmite Palcohol i uživajte u piću znatno jeftinije', dio je promocije ovog proizvoda u sklopu koje se promovira i njegovo posipanje po hrani.

'Zapamtite - morate dodati Palcohol nakon što je jelo kuhano da se alkohol ne uništi', stoji na stranici.

Upravo su ove poruke izazvale kontroverzu pa čak i napade na tvrtku koja se branila time što to nije dio njezine službene kampanje.

'Ono što možemo reći je da se nadamo kako će se proizvod koristiti na odgovoran i zakonit način. Biti u skladu s federalnim i državnim zakonima za nas je jako važno. Palcohol će se prodavati samo putem ovlaštenih servisa za prodaju pića', poručuju iz tvrtke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene