Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna smrt na skijanju

Djevojčicu (6) na skijanju pregazio stroj za održavanje staza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnja djevojčica preminula je nakon nesreće na skijalištu Stari vrh u Sloveniji kada je preko nje prešao stroj za održavanje staza. Odmah je prebačena u bolnicu, ali je ubrzo preminula.

Na skijalištu Stari vrh strojem za održavanje staza, tzv. ratrakom pregažena je šestogodišnja djevojčica. Zadobila je teške ozlijede te je nekoliko minuta nakon podneva preminula u bolnici, priopćili su iz Operativno-komunikacijskog centra Kranj. Trenutačno se provodi policijska istraga, piše 24.ur. 

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

>> Nove nesreće na skijanju: Poginuo 13-godišnjak

Jučer je u Austriji poginuo 13-godišnji dječak iz Slovenije koji nije imao zaštitnu kacigu. Na stazi za spust Strohsack u Bad Kleinkirchheimu sudario se s još jednim dječakom. Nesretni dječak poginuo je najvjerojatnije uslijed loma vratnih kralježaka, a njegov prijatelj s kojim se sudarioje s teškim ozljedama prebačen u bolnicu u Klagenfurtu.

Podsjećamo, nedavno se premijer jedne njemačke savezne zemlje sudario sa slovačkom turistkinjom na skijalištu u Austriji. Premijer je zadobio ozljede glave, dok je Slovakinja poginula.

>> Sudar na skijalištu: Njemački političar u komi, Slovakinja poginula

No još ranije, u prosincu 2008. godine, na skijalištu u Cortini d'Ampezzo na stazi je poginuo i državni tajnik Ministarstva obrane Gordan Čačić kad je na njega naletio drugi skijaš pri čemu je došlo do silovitog sudara.

>> Državni tajnik Gordan Čačić preminuo od težine ozljeda

Čačić je teško ozlijeđen odmah pao u nesvijest i počeo krvariti iz usta i nosa. Čini se da je došlo do izravnog sudara glavama. Za razliku od Čačića, drugi je skijaš na glavi imao zaštitnu kacigu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene