Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrana kupanja

Velika bijela psina ubila surfera! Imao je golem ugriz na nozi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bi ga izvukli iz mora te mu pomogli, spasioci su plivali oko 70-ak metara od obale. Muškarcu je bila odgrižena desna noga, a unatoč pruženoj medicinskoj pomoći preminuo je.

Nepoznati je muškarac u utorak ujutro preminuo na plaži kraj australskog ljetovališta Byron Bay, priopćila je tamošnja policija, a prema prvim rezultatima istrage, ovaj 40-godišnjak podlegao je ozlijedama zadobivenim ugrizom velike bijele psine.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Australiji Novi napad na plaži: Morski pas ženu ugrizao za glavu Velika bijela psina Južna Australija Stravičan napad morskog psa, tijelo 55-godišnjaka još traže: "Psina je imala četiri metra"

Na ovoj, inače popularnoj plaži među surferima, muškarca je morski pas ugrizao za nogu. Pružena mi je medicinska pomoć, no očito je bilo prekasno.

'Muškarac je izvučen je na plažu u mjestu Byron Bayu s golemim ugrizom na desnoj nozi', kazala je glasnogovornica hitne službe države Novog Južnog Walesa.

Pokušaji da ga se oživi nisu uspjeli i proglašen je mrtvim na plaži.

Muškarci imaju devet puta veću šansu da će ih ubiti morski pas

Da bi mu pomogli spasioci su ga izvukli iz mora oko 20-ak metara od obale. Muškarcu je bila odgrižena desna noga, a unatoč pruženoj medicinskoj pomoći preminuo je.

'Viđen je kako pluta u plitkom moru, blizu plaže, nakon čega ga je ekipa spasioca izvukla iz mora', rekao je policajac.

Televizija Sky news javila je, pozivajući se na svjedoke, da je psina još u tom dijelu mora u kojem se napad dogodio. Oglasili su se i stručnjaci koji upozoravaju na porast broja napada morskih pasa koji su inače uobičajeni u australskim vodama, piše Mirror.

Plaže u okrugu od 800 kilometara od Sidneya, zatvorene su za naredna 24 sata, javljaju lokalni mediji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene