Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna maloljetnica

VIDEO: Ovako je plesala i Berlusconiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna maloljetnica sudjelovala na zabavama talijanskog premijera Silvija Berlusocnija u njegovim vilama blizu Milana i na Sardiniji, po dokumentima tužiteljstva iz istrage o seksualnom skandalu 'Rubygate'.

Iris Berardi, koju istražitelji smatraju 'svima znanom prostitutkom', rođena je u prosincu 1991. i bila je maloljetna kada je otišla u najmanje dvije rezidencije talijanskog premijera u studenome i prosincu 2009. godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Slika nije dostupna Ispovijest maloljetne prostitutke: 'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

>> Berlusconi odbija istražiteljima pričati o Ruby

Milansko tužiteljstvo sumnjiči Berlusconija da je bio klijent maloljetne prostitutke Ruby, podrijetlom iz Maroka, a osumnjičen i za zloporabu ovlasti jer je u svibnju 2010. nazvao policiju i tražio da je puste iz pritvora u koji je dospjela zbog krađe.

Tužiteljstvo je u srijedu predalo nove dokumente povjerenstvu talijanskog parlamenata u prilog zahtjevu za pretraživanjem Berlusconijevih ureda. Tužiteljstvo također tvrdi da ima dokaze da su mlade djevojke za seksualne usluge primale novac i dobile na korištenje stanove. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene