Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muž i žena 'chatajući' zaljubili se jedno u drugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oženjeni par iz Bosne rastaje se nakon što su se pod lažnim imenima, ništa ne sluteći, zaljubili jedno u drugo na chat portalu.

Sana Klarić i njezin muž Adnan, otvorili su svoja srca jedno drugome na internetu te si ispričali sve svoje probleme o braku. Pritom su se i zaljubili.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbjegnuta tragedija Izbio požar u domu za starije u Zenici: Evakuirani svi korisnici Rijeka Bosna kod Zenice Što se događa? VIDEO Uznemirujući prizor u BiH: Rijeka poprimila boju krvi, građani uzorke šalju inspekciji

Koristeći se imenima 'Slatkica' i 'Princ radosti', ovaj sada bivši bračni par iz Zenice vjerovao je da je pronašao partnera s kojim će provesti ostatak života. 

Kada su saznali za međusobne 'prijevare', više nije bilo povratka. Sana i Adnan pokrenuli su razvod braka međusobno se optužujući za nevjeru. 

'Odjednom sam bila zaljubljena. Bilo je prekrasno, mislila sam da sam napokon pronašla nekoga tko me razumije, a nalazi se u istoj situaciji, odnosno zaglavio je u lošem braku kao i ja', priča 27-godišnja Sana.

Kad je saznala što se dogodilo, Sana se osjećala izdanom i povrijeđenom. 

'Još mi je uvijek teško vjerovati da Slatkica, koja mi je izgovorila toliko prekrasnih stvari i razumjela me, zapravo je žena s kojom sam oženjen i nije mi godinama rekla ni jednu lijepu riječ', objašnjava 32-godišnji Adnan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene