Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preuzeo odgovornost

Objavljen video džihadista-ubojice: Tvrdio da pripada Islamskoj državi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko je snimio video i emitirao ga nije poznato. Nagađa se da je snimljen nakon što je Amedy Coulibaly ubio policajku, a prije nego što je izazvao talačku krizu u košer trgovini u Parizu.

Muškarac sličan Amedyju Coulibalyju preuzeo je odgovornost za napad u kojem je jedna policajka izgubila život u četvrtak u pariškom predgrađu, tvrdeći da pripada organizaciji Islamskoj državi, u videosnimci koja je u nedjelju objavljena na internetu.

Pročitajte i ovo Policija pucala na ženu koja je prijetila putnicima u prigradskom vlaku Otvorena istraga Drama u Parizu: Žena u vlaku vikala "Allahu Akbar", policajci je upucali U Parizu održano veliko natjecanje u pisanju diktata - 1 Tisuće natjecatelja VIDEO/FOTO Tisuće ljudi na glavnoj pariškoj ulici: Održano masovno natjecanje u pisanju diktata

Muškarac koji govori pred kamerom predstavio se kao Coulibaly i kaže da je djelovao 'protiv policije' a u tekstu koji je umetnut u snimku predstavlja ga se kao Amedyja Coulibalyja te dodaje da je on ubio policajku u Montrougeu ali i počinio napad na židovsku trgovinu na istoku Pariza u petak. Tada je ubio četvero taoca.

Policija zbunjena - Osumnjičena teroristica nije ni bila u Francuskoj?

'Dobro smo se uskladili kako bismo istodobno izašli', dodaje muškarac, pošto je spomenuo napad na Charlie Hebdo u srijedu koji su počinila braća Kouachi. Amedyja Coulibalyja u petak je ubila policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene