Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljali ga

Monstruozni zločin u BiH: Majka, očuh, baka i djed ubili dječaka (4)?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sumnja se da su majka (25), djed (57), baka (62) i očuh (28) prije ubojstva dječaka dugo vremena tukli i zlostavljali.

U Sarajevu su uhićeni očuh i troje članova obitelji brutanog ubijenog četverogodišnjaka, a sumnja se da su ga majka (25), djed (57), baka (62) i očuh (28) prije ubojstva tukli i zlostavljali. Dječaka je djed 25. veljače doveo u Dom zdravlja u Hadžićima, a u trenutku kada je stigao nije pokazivao znakove života. Nakon toga slučaj je prijavljen policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Krenulo je suđenje roditeljima - 5 Nezapamćeni masakr Mnoge je iznenadila jedna stvar na suđenju roditeljima dječaka ubojice: "To očito nije bila neovisna odluka suda"

Dječak je preminuo od ozljeda glave koje su mu nanesene tupim predmetom, a prema saznanju Dnevnog avaza osim tih, imao je ozljede po cijelom tijelu. Zlostavljanje je trajalo tijekom dužeg vremenskog perioda.

Navodno je majka istražiteljima rekla da je njezin nevjenčani suprug dugo vremena malteretirao dječaka, kojeg je mrzio jer liči na oca. Tijekom saslušanja ona se navodno više brinula hoće li i na koliko biti osuđena, nego zbog preminulog djeteta.

Slavonija u šoku: Stric opetovano silovao 7-godišnjeg nećaka!

Prema tvrdnjama susjeda, koji su rijeko viđali dječaka, i prije dva mjeseca bila mu je slomljena ruka, a iako je plakao od bolova nitko ga nije htio odvesti liječniku. Majka tvrdi da je kobnog dana očuh dječaka udarao remenom i vjerojatno ga udario po glavi, ali prema saznanjima Avaza povrede su nanesene većim predmetom.

Nakon uhićenja, petogodišnja djevojčica, također kći osumnjičene, odvedena je na preventivni pregled, nakon čega je predana Centu za socijalnu skrb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene