Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Sjevernoj Koreji

'Mogao bi se suočiti s većom nezgodom od napada nožem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernoj Koreji nikako se ne sviđa ono to govori veleposlanik Mark Lippert koji je napadnut prošli mjesec, kada je 'zaradio' 80 šavova na licu.

Sjeverna Koreja poručila je američkom veleposlaniku u Južnoj Koreji da bi se mogao suočiti s 'većom nezgoom' od napada nožem koji je na njega izvršen prošli mjesec, ako ne prekine vrijeđati zemlju iznošenjem 'smiješnih optužbi', piše Independent. 

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Veleposlanik Mark Lippert rekao je naime da će Sjeverna Koreja biti nagrađena prosperitetom i boljim vezama s vanjskim svijetom ako poboljšaju ljudska prava i kraju privedu svoj nuklearni program.

Sjevernokorejska propaganda agencija poručila je da su Lippertove primjedbe dokaz da je Washington usredotočen na nastavak neprijateljstva.

Nakon napada nožem: 'Osjećam se dobro'

'Lippert treba odustati od nepromišljenog upuštanja u spletke i brljbljanja koja iskrivljuju istinu i potiču rat. Inače bi se sljedeći put mogao suočiti s većom nezgodom od posjekotina na obrazu od strane građanina Južne Koreje', poručili su.

Pdosjetimo, Lippert je zbog napada nožem zaradio 80 šavova na licu, a pretpio je i ozljedu ruke.

Napadač je optužen za pokušaj ubojstva.

Iz Sjeverne Koreje su nakon napada poručili da je riječ o zasluženoj kazni, ali su negirali povezanost s incidentom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene