Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko mu ne zavidi?

MLAD, BOGAT I NIJE PREVARANT Pogledajte suvremenog 'Vuka s Wall Streeta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Instagram Timothya Sykesa, multimilijunaša koji je baš kao i Belfort zaradio svoje bogatstvo trgovanjem dionica, barem na trenutke nama 'običnim smrtnicima' prikazuje život mladog i bogatog poduzetnika.

Svi koji su pogledali Vuka s Wall Streeta morali su barem u jednom trenutku poželjeti na kratko vidjeti kako bi uistinu bilo živjeti na tako raskalašen način.

 

Time for you to get that money, leave a comment with how much you think I have bundled here...and yes my $20,000 #CashGiveaway is happening this weekend, my #PorscheGiveaway is in the next 2 weeks, both will be televised as you'll see shortly :) Both of those are just for fun, more importantly, thanks to my 35-hour HowToMakeMillions.com DVD, my charity has now raised $525,000 in a few months & I'm far prouder if that than anything else. Teaching good lessons & giving back to help others...nothing can too that! I am truly living the #DreamLife & if you don't believe me, I show my audits, tax records & statements publicly & that's why I get featured in #CNN #FOX #Forbes #Businessweek & #BusinessInsider alongside my millionaire students who also show ALL of their trades publicly, even when they lose, as happens sometimes. I got started young (yes, you can learn as a teenager) & have worked hard for nearly 20 years to get where I am today...always looking for more dedicated students because my #Lamborghini bores me, #Skydiving gives me sinus infections, my #Jetskis make me nauseous & I've been to over 100 countries now so it's far more fulfilling & satisfying to see how many millionaires I can create..that's my new #Adrenaline #LifeMission #RolexDaytona #DailyMotivation #DailyInspiration #BestVacations #Wonderful_Places #JewMoney

A photo posted by Timothy Sykes (@timothysykes) on

Pravi vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, koji je nekoć osuđen na 22 mjeseca zbog financijskih prijevara i prema kojem je snimljen film, rekao je nakon što je film premijerno prikazan kako je njegov život izgledao još i gore od onog kojeg je uspješno odglumio Leonardo DiCaprio.

No, Instagram profil Timothya Sykesa, multimilijunaša koji je baš kao i Belfort zaradio svoje bogatstvo trgovanjem dionica, barem na trenutke nama 'običnim smrtnicima' prikazuje život mladog i bogatog poduzetnika.

Sykes kao i Belfort podučava ljude kako da budu uspješni kao i on. No, za razliku od 'Vuka' nikad nije optužen za zločine koji su diskreditirali njegove uspjehe. Za sebe je jednom prilikom rekao da nema nikakve vještine kojima sve to postiže, već veliku želju da omogući 'bolji život ljudima koje voli'. 'Sretan sam što im to mogu omogućiti', rekao je američkim medijima.

Svoju karijeru započeo je u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice. Do 21. godine već je zaradio bogatstvo od preko milijun i pol dolara.

Ovaj mladi bogataš ne krije na svojim društvenim mrežama svoj životni stil, a skupio je i publiku od preko 297 tisuća 'followera'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene