Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se dogodilo?

MISTERIJ ČEKA ODGOVOR Jedino što je sigurno je da je nešto pošlo po krivu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva monara posljednji su se put s obiteljima čula u petak...

Njihova tijela pronađena su 500 metara jedno od drugog na izoliranoj plaži. Jedan je na sebi imao prsluk, a drugi je bio gol. Odjeću mu je vjerojatno strgalo divlje more, piše News.com.au.

Pročitajte i ovo Jahta - 5 Pravna bitka Luksuzna jahta blokirana u Hrvatskoj ide na aukciju? Predsjednik oprezan: "Ako je to ukrajinsko, to treba dati Ukrajini" Jahta Royal Romance Uskoro istječe privremena mjera Ekskluzivne snimke Dnevnika Nove TV: Ruska jahta pod sankcijama isplovila iz trogirskog brodogradilišta

Stravično otkriće tijela Antonia Gongera (71) i umjetnika Piersa Dudleya Batemana (77) prošlog petka na plaži sjeverno od Newcastlea potvrdilo je najgore strahove njihovih obitelji i svih koji su za njima tragali.

Dva monara posljednji su se put s obiteljima čula u petak, a nakon toga njihova osam metara duga jahta očito je zapala u poteškoće. Bili su nestali tek nekoliko sati, a njihove obitelji nadale su se nekom manje zlokobnom objašnjenju. Nažalost, ono se nije dogodilo.

Misterij star 2.500 godina, čini se, nikada neće biti riješen

A još uvijek nitko ne zna što se točno dogodilo početkom prošlog petka ujutro. Poziva u pomoć nije bilo, a jedino što se sigurno zna je da je nešto pošlo ozbiljno po krivu.

U blizini tijela pronađeni su spremnik za gorivo i gumenjak, što ukazuje da su muškarci možda pokušali pobjeći s jahte. Sama jahta nije pronađena, ali policija ju traži u nadi da će im ona dati bilo kakvo objašnjenje o tome što se dogodilo.

Još jedna stvar je sigurna - prije nego je itko i posumnjao da su u nevolji, par bi već bio mrtav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene