Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij u potoku

VIDEO Otkrili ovu glavu u potoku 145 km udaljenom od oceana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna obitelj iz Leicestershirea u Velikoj Britaniji bila je nemalo iznenađena kada je u potoku u jednom selu vidjela glavu morskog psa!

Kyle (11) i Liam West (8) igrali su se s prijateljima u potoku na području Leicestershirea u Velikoj Britaniji. Odjednom su otkrili zaprepašćujući prizor - glavu morskog psa. Djeca su u šoku vrištali, a do njih je ubrzo došao njihov otac Marc, piše Aol.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

'Čuo sam djecu kao vrište: Morski pas! Smijao sam se, ali onda sam vidio užas na licu njihove prijateljice', ispričao je Marc.

Uzeo je štap kako bi okrenuo glavu, a onda su zabljesnuli životinjski oštri zubi. 'Bili smo usred ničega. Ne biste to očekivali u potoku koji se nalazi u nekom selu. Glava je veličine nogometne lopte', rekao je.

VIDEO Iz dubine od 800 metara izvučeno morsko čudovište

Potok u kojem je pronađena glava morskog psa, udaljen je 145 kilometara od oceana. Marc je nazvao agenciju za okoliš ne bi li saznao od kud morski pas na kopnu. 'S obzirom na to da je potok udaljen od oceana, prilično smo sigurni da je glavu ondje netko bacio', rekao je glasnogovornik agencije.

Od kud je stigla glava grabežljivca i tko ju je ondje donio, još uvijek je misterij.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene