Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljubljena i zaručena

Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu"

Mirnesa S.
Mirnesa S. Foto: Facebook/Policija Stuttgart
Poznata bjegunka, a sada zatvorenica koja služi zatvorsku kaznu zbog krađe, najavila je kako čeka dozvolu za vjenčanje. Svog odabranika nije osobno upoznala jer je i on u zatvoru.

Mirnesa S. (42), poznata kao Miki, koja u Njemačkoj služi trogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe 1,25 milijuna eura iz tvrtke za prijevoz novca u kojoj je radila, iznenadila je javnost viješću da bi se uskoro mogla vjenčati.

 

"Zaljubljena sam, zaručena i čekam vjenčanje. Željela bih čim prije dobiti dozvolu za vjenčanje", rekla je Mirnesa koja svog zaručnika još nikad nije srela.

Pročitajte i ovo Mirnesa S. pala zbog krađe Zašto se Miki predala policiji i što je napravila s milijun eura: "Znala je da je proganjaju, htjeli su novac"

Nisu se vidjeli, ali se dopisuju, piše Fenix Magazin, a zatvorenica je novinarima otkrila i kako je njezin odabranik u zatvoru zbog pljačke te će tamo ostati najmanje do studenog 2026. godine.

Na pitanje zašto im se toliko žuri da se vjenčaju, kad su oboje u zatvoru, Mirnesa je objasnila kako im je to jedina mogućnost za susrete. Naime, zabranjeno je osobno upoznavanje ili video razgovor preko Skypea. Ali sve bi to bilo moguće kad bi se ona i njezin zaručnik vjenčali.

Pročitajte i ovo Mirnesa S. uhićena na aerodromu Opa, Miki! U Njemačkoj pala najtraženija konobarica iz BiH zbog krađe milijun eura

Mirnesa ne sumnja da je on ovaj put onaj pravi.

"Tako smo slični, nevjerojatno, iz onoga što pišemo se vidi da se nevjerojatno dobro slažemo. Jednostavno bolje upoznaješ ljude preko dopisivanja. Ovo je tako intenzivno. Uvijek sam željela nekoga tko također želi djecu. Nekoga tko jednostavno čita svaku želju žene, tko se prema ženi ponaša kao prema dami. Trebala sam završiti u zatvoru kako bih upoznala muškarca svojih snova", zaključila je Mirnesa.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Tel Avivu - 5 prosvjed u tel avivu VIDEO Tri izraelska taoca koje su izraelske snage greškom ubile u Gazi držali su bijelu zastavu, otvorena istraga

Pročitajte i ovo Ilustracija Novac letio zrakom Prolaznici u šoku gledali kako policajci po cesti skupljaju tisuće novčanica

U kontaktu je s majkom svog zaručnika

Mirnesa, podrijetlom iz Busovače u Bosni i Hercegovini, otkrila je i da kontaktira s majkom svog zaručnika. Rekla je kako nije tražila ljubav u zatvoru, niti još jednog kriminalca, ali se zaljubila.

"Ne biste trebali odmah osuđivati ​​osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promijeniti. Stariš, razmišljaš drugačije. On također želi započeti novi život. Samo normalan život s malom kućom na selu", otkrila je Mirnesa koju je tražila cijela Europa, prije nego što se u siječnju ove godine predala policiji.

Pročitajte i ovo Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

Pročitajte i ovo Ilustracija slijedi optužni prijedlog Vikala na muškarce pa se okomila na policajce: Uhićena je

Novac koji je ukrala još uvijek nije pronađen. Nakon uhićenja je ispričala kako se zaljubila u 28-godišnjeg Roberta S. kojeg je upoznala samo dva tjedna prije nego je u listopadu prošle godine napravila spektakularnu milijunsku krađu. A na tu krađu ju je nagovarao upravo Robert koji ju je iznevjerio nakon što je opljačkala tvrtku u kojoj je radila. Nestao je s novcem, a ona se potom odlučila predati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene