Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvedena u SAD-u

Militanti IS-a spalili stotine kutija piletine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Militanti IS-a namjerno su spalili stotine kutija halal piletine jer je proizvedena u Americi, iako brojni stanovnici na području pod njihovom vlašću gladuju.

Teroristička skupina objavila je fotografije na kojima se vidi spaljivanje stotine kutija piletine, u blizini grada Aleppo. Iako je meso načinjeno prema pravilima za uporabu muslimanskog stanovništva, militanti su ga spalili jer je proizvedeno u - SAD-u, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija ODLUKA VLADE Sada je i službeno: Pogledajte nove najviše cijene ulja, mlijeka, brašna, šećera.. Slika nije dostupna piletina i suhe smokve Provjerite zamrzivače i smočnicu: Povlače se dva proizvoda - zbog salmonele i mikrotoksina

Na deklaraciji na jednoj od fotografija vidi se kako je spaljena piletina proizvedena u američkoj saveznoj državi Illinois te ju je zdravstveno odobrila američka agencija za hranu.

Džihadisti zauzeli izbjeglički kamp, Jordan zatvara granicu!

Pošiljka ove piletine bila je namijenjena izbjeglicama, a kamion koji je prevozio robu zaustavila je IS-ova religiozna policija, poznata kao Al-Hesbah, na kontrolnoj točki u provinciji Aleppo, gdje su ga proglasili nezakonitim.

Fotografije paljenja hrane objavila je službena propagandna agencija IS-a.

Prema sirijsko-američkom medicinskom udružene, oko 650.000 sirijskih civila živi u teškim uvjetima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene