Tema: Piletina

Kako pravilno podgrijavati hranu i u kojim slučajevima svakako izbjeći mikrovalku (Foto: Stockfood) Kako pravilno podgrijavati hranu i u kojim slučajevima svakako izbjeći mikrovalku

Neku hranu kao što su jaja, po riječima znanstvenika jednostavno je zabranjeno podgrijavati, dok s druge strane neke namirnice kao što je piletina zahvaljujući mikrovalnoj dobivaju odličan okus! Sjetite se samo kokica...

Prepucavanje proizvođača i inspekcija (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Domaća piletina i dalje tražena Je li salmonela otkrivena u mesu opasna?

Vrsta salmonele koja je pronađena u nekoliko domaćih proizvođača piletine - salmonela infantis - razlog je prepucavanja između proizvođača i inspekcija.

Video Foto
Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>
Stranica: 5 |  1 2 3 4 5 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se