Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Složili se s njim

VIDEO Milanović hit na ruskoj državnoj televiziji: "To ne govori neki zadnji čovjek u Europi, nego predsjednik Hrvatske"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski televizijski voditelj Vladimir Solovjev u jednoj od svojih emisija emitirao je izjave predsjednika Zorana Milanovića o ratu u Ukrajini.

Televizijskog voditelja Vladimira Solovjeva na ruskom državnom mediju Rusija 1 oduševila je Milanovićeva izjava da SAD preko Ukrajine dove proxy rat protiv Rusije.

"Koliko god na Zapadu pokušavali uvjeriti svijet da se ne spremaju postati jedna od strana u sukobu, svi odavno shvaćaju da je rat u punom jeku", rekao je Solovjev.

"Evo što govori Zoran Milanović", najavio je, potom je puštena Milanovićeva izjava iz Vukovara o tome kako Washington i NATO preko Ukrajine vode proxy rat protiv Rusije i obrnuto.

Pročitajte i ovo Ivica Mandić, Marija Miholjek i Saša Kopljar GOST DNEVNIKA NOVE TV Analitičar Ivica Mandić o Milanoviću: "Neka se oni svađaju u sobi, ali neka izađu sa jedinstvenim stavom"

"Plan ne može biti maknuti Putina, plan ne mogu biti sankcije. To su gluposti, nećemo postići ništa. Nisu ni Miloševića slomili sankcijama. Idu iz rata u rat. Što bismo trebali biti? Američki robovi?", nastavio je Milanović u izjavi koju je dao 15. siječnja u Vukovaru.

"Pritom to ne govori neki zadnji čovjek u Europi, nego predsjednik Hrvatske", ističe Solovjev.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović ILI DOGOVOR ILI RAT Milanović sasuo paljbu po ministrici: "Jeste li čuli što je rekla? Ja to nisam znao"

I njegovi sugovornici složili su se s njim.

Jedan od gostiju u emisiji, predsjednik odbora za obranu u ruskom parlamentu Andrej Partapolov, rekao je: "Dobro je što se uopće pojavljuju političari koji počinju razmišljati o vlastitom narodu, kao predsjednik Hrvatske".

 

Što se događa u ratu u Ukrajini možete provjeriti >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene