Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijao, otimao i mučio

Meksiko: Uhićen narkobos za kojeg je SAD nudio 5milijuna dolara nagrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim za krijemučarenje droge, drži ga se odgovornim za niz ubojstava, otmica i mučenja koje je počinio njegov kartel ABL.

Meksičke vlasti pohvalile su se da su privele muškarca za kojeg vjeruju da je Hector Beltran Leyva, šef ''sindikata'' narkodilera za kojeg je SAD ponudio nagradu od 5 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna predviđanja Najvažnija izborna godina počela krvavim obračunom: Karteli ubili dva gradonačelnička kandidata Automobili ubijene obitelje nakon napada narkokartela (Foto: AFP) Meksiko zavijen u crno Nakon masakra u kojem je ubijena deveteročlana obitelj uhićen narkobos, u automobilu imao i taoce

Beltran Leyvi naslijedio je ''posao'' od brata Artura kojeg je 2009. ubila meksička vojska, piše BBC. Osim za krijemučarenje droge, drži ga se odgovornim za niz ubojstava, otmica i mučenja koje je počinio njegov kartel ABL. Policija trenuto analizira uhićenikom DNK da bi potvrdila njegov identitet.

Nakon sukoba s policijom nestalo 58 studenata!

Ako se pokaže da je uhićenik Beltran Leyvi, bit će to drugo veliko uhićenje ove godine nakon privođenja šefa kartela Sinaloa Joaquina "El Chapo" Guzman u veljači ali i velika pobjeda predsjednika Enriquea Pena Neta u borbi protiv krijumčara droge. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene