Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju šifru

Meksikanci otkrili kako 'zeznuti' policiju i ući u Ameriku legalno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu u blizini San Diega ovih je dana velika gužva jer su Meksikanci otkrili način na koji mogu potpuno legalno ući i ostati dulje vrijeme u Americi.

Dok se administracija Baracka Obame premišlja na koji će način riješiti problem više milijuna imigranata koji u Americi borave ilegalno, mnogi državljani Meksika otkrili su način na koji u SAD mogu potpuno legalno ući i ostati ondje dulje vrijeme.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Ilustracija Stigla i reakcija Hrvatski susjedi dovode pojačanja uz granicu: Postavljaju kontrolne punktove, tu su i konjica, psi, helikopter...

>> AMERIKANCI BIJESNI: Opaki narkobos pušten iz zatvora 12 godina ranije

Kako javlja KSAZ, Meksikanci su otkrili svojevrsnu šifru koja američkim graničnim policajcima priječi da im zabrane ulazak u SAD. Navodno trebaju samo reći da imaju opravdani razlog za strah od narkokartela i slobodni su prijeći granicu.

Na graničnom prijelazu u blizini San Diega u Kaliforniji na dan zabilježe i 200 ovakvih ulazaka u Ameriku. Tamošnja se granična policija žali da je zbog toga pretrpana poslom, a bivši javni tužitelj Pete Nunez strahuje da će cijeli sustav, ne donese li se nekakva interventna mjera, potpuno zatrpati.

Zasad nema informacija funkcionira li spomenuta 'šifra' u drugim američkim saveznim državama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene