Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah u Brooklynu

Manijak snajperom ubio trudnicu te ranio djevojčicu u lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strah se nadvio nad njujorškom četvrti Brooklyn nakon što je nepoznati snajperist otvorio paljbu po djeci ispred škole s krova obližnje zgrade. U napadu je ubio trudnicu i ranio još jedno dijete i ženu.

Napad se dogodio jučer oko 2:30 sati po lokalnom vremenu, a napadač je još uvijek u bijegu. ubio je 33-godišnju trudnicu Zuranu Horton, koja je tijelom krenula zaštiti djecu nakon što je prvim hicem nepoznati manijak lakše ranio djevojčicu, okrznuvši je.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Horton je pogođena hicem u glavu i na mjestu je ostala mrtva, ali napadač je nastavio pucati i ranio je još jednu ženu. Nesretna trudnica ubijena je pored supermarketa, nekoliko trenutaka nakon što je tijelom štitila nekolicinu djece.

'Samo nekoliko trenutaka ranije, postavila se ispred djece kako bi ih zaštitila', rekao je za New York Daily News Paul Browne, glasnogovornik njujorške policije. Druga, ranjena 31-godišnja žena, pogođena je u ruku i grudi, ali su je liječnici uspjeli stabilizirati. Napadač je 11-godišnju djevojčicu isto tako umalo ubio, ali joj je metak na sreću samo okrznuo lice.

Ubijena Horton išla je po svoje dijete u spomenutu školu, a tragedija je još veća utoliko što je ona bila majka 13-ero djece i nerođenog djeteta.

Policija ističe kako su na krovu pronašli sedam čahura, a uhitili su i trojicu sumnjivaca, no vjeruju kako je pravi ubojica još uvijek u bijegu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene