Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emotivna komemoracija

Majka troje djece na letu MH17: 'Sad ih vidim samo u svojoj glavi...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mo, Evie i Otis Maslin s djedom Nickom Norrisom vraćali su se s odmora u Amsterdamu, gdje su ostali njihovi roditelji, kada im je zrakoplov pogođen iznad Ukrajine.

Roditelji australske djece koja su poginula kao putnici leta MH17 Malaysia Airlinesa u Perthu su održali emotivnu komemoraciju kojoj je nazočilo 1000 ljudi, prenosi Daily Mail. Mo, Evie i Otis Maslin s djedom Nickom Norrisom vraćali su se s odmora u Amsterdamu, gdje su ostali njihovi roditelji, kada im je zrakoplov pogođen iznad Ukrajine.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Nova smjena Zelenski smijenio šefa odjela tajne službe: Otkriveno što je učinila njegova supruga Nesreća u Kini 500 spasioca u akciji VIDEO Stravična nesreća: Urušila se autocesta, vozila padala u provaliju, a poginulo je najmanje 19 ljudi

'Kad su njihova tijela raznesena na nebu, ispružila sam ruke u vis koliko sam mogla i vrištala', rekla je majka Rin Norris, koja nije mogla suspregnuti suze.

'Sad ih vidim samo u svojoj glavi. Ne mogu ih dodirnuti, ne mogu osjetiti njihovu toplinu', nastavila je.

'Na mjestu pada MH17 moglo bi biti još do 80 mrtvih tijela'

'Mogu zamisliti sjećanje na njihova tijela uz moje, a ljubav u mom srcu uvijek će ostati otvorena za njih. Moje će ruke uvijek sezati za njima', rekla je Rin Norris.

Otac Anthony Maslin rekao je da su djeca obišla mnoge zemlje svijeta te da su u svojim kratkim životima učinili više no što većina ljudi učini cijeli život. Svoju je djecu, staru 12, 10 i 8 godina opisao kao 'besprijekorne, nevine i savršene duše'. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene