Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgrožena mama

Što vi mislite o ovoj metodi? Pročitajte kako je osramotila sina nasilnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Terry Evans odlučila je iskoristiti Facebook kako bi kaznila svog sina nasilnika.

Terry Evans javno je osramotila vlastitog sina na Facebooku nakon što ga je uhvatila da zlostavlja djevojčicu koja se nedavno upisala u njegovu školu. Samohrana majka prošli je mjesec na društvenoj mreži prozvala svog 12-godišnjaka.

Napisala je, među ostalim, da joj se gadi potez njenog sina koji je novoj djevojčici stao na potpuno novu cipelu na kojoj je zbog toga pukla peta.

Poslala mu je i upozorenje. 'Ako samo zadišeš prema njoj ili bilo kome drugom na nasilnički način osobno ću te predati njihovim roditeljima da obavljaš bilo koji ponižavajući zadatak koji zamisle, dok god to budu htjeli', napisala je Terry koja je 'zaradila' preko 55 tisuće likeova, a objava je podijeljena više od 11 tisuća puta. Ljudi uglavnom hvale njezino 'fantastično roditeljstvo'.

Prvotno je u objavi označila i sina, kako bi i njegovi prijatelji vidjeli da takvi postupci imaju posljedice, ali kada je objava postala viralna uklonila je ime.

Naravno, nisu svi imali riječi hvale za ovu majku četvero djece. Neki su je kritizirali jer smatraju da je ponizila sina. 'Zašto produžavati poniženje? Jadan vaš sin. To će ga zauvijek progoniti', stoji u jednom od komentara, a u drugom se navodi da se radi o nevjerojatno opasnoj stvari za dijete.

No, Terry kritike ne diraju previše. 'Ne marim previše za one koji se ne slažu s mojim roditeljskim stilom. Moj sin je ponizio i osramotio djevojčicu', odgovorila je kritičarima i dodala da je njezino takozvano online sramoćenje ništa u usporedbi s poniženjem koje je doživjela djevojčica koja je kao nova učenica u školi morala hodati sa slomljenom cipelom i očima crvenim od plača.

Slažete li se vi s odgojnim metodama ove majke?

 

Absolutely disgusted that my 12 year old son saw fit to purposefully tread on a new girls foot at school and twist his...

Posted by Terri Day Evans on Monday, 22 February 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene