Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Curica težila samo 32 kilograma

Majka držala 10-godišnje dijete zaključano u ormaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena iz Kansas Cityja je optužena za zlostavljanje svoje 10-godišnje kćeri koja je težila samo 32 kilograma kada je pronađena zaključana u ormaru.

Da doista postoje okrutne majke svjedoči i ova 29-godišnja majka koja se suočava s optužbama za napad, zlostavljanje i ugrožavanje djece. Identitet majke je zaštićen kako bi se zaštitio identitet djeteta, no tužitelji traže visoku novčanu kaznu od 200.000 dolara.

Pročitajte i ovo Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Policajci su oslobodili djevojčicu nakon što je dan prije netko nazvao telefonsku liniju za zlostavljanu djecu i prijavio neodgovornu majku. Susjedi su ostali jako iznenađeni kada su doznali za cijeli slučaj jer uopće nisu znali da 10 godišnja djevojčica živi u tom stanu. Kada su policajci stigli, dvije su im žene kazale kako je majka napustila stan 20-ak minuta ranije, ali s dvije djevojke koje su opisali kao 'čiste i zdrave', piše San Francisco Chronicle.

>> Majka htjela prodati svoje dijete za 150 kn

Socijalni radnik je rekao da je troje djece trebalo biti u tom stanu, ali su žene uporno tvrdile suprotno: 'Ne, mi živimo ovdje već nekoliko godina, a ona ima samo dvije kćeri s kojima živi ovdje. Nikada nismo vidjeli treću djevojčicu, ali smo čuli da je dijete s ocem ili tetom'.

Policajci su u konačnici ušli u stan gdje su pronašli prijenosni krevetić podignut u ormaru spavaće sobe koji je bio zaključan. Službenici su pokucali na vrata ormara i pitali je li netko unutra i začuli su glas djeteta. Djevojčica je službenicima kazala kako joj je majka otišla sa sestrama na doručak, ali da ona ne ide jer se 'uneredi'.

Slabašna djevojčica je prevezena u dječju bolnicu gdje joj je dijagnosticirano više ozljeda kože. Bolničko osoblje tvrdi kako je djevojčica dobila samo šest kilograma otkako je posljednji put bila u bolnici te da je to bilo prije šest godina.

Detektivi su obavili i razgovor s pothranjenom djevojčicom koja je kazala da ju je njena majka često stavljala u ormar, da nije jela svaki dan te da se više ne želi vratiti kući. Dodala je i kako je majka često znala tući zbog toga što bi se izvršila nuždu u krevetiću.

>> Majka ugušila dvoje djece, pa spavala pored njihovih tijela

Majka je, kako stoji u priopćenju, uhićena, a njezine druge dvije kćeri smještene su u dom. Okrutna majka se policiji pokušala opravdati rekavši da dijete ostavlja doma da ne upadne u nevolju zbog njezine pothranjenosti.

Njezin dečko je izjavio kako nije vidio djevojčicu gotovo godinu dana te kada bi pitao za nju da bi mu majka rekla da je djevojčica s tetom ili da je u sobi pod kaznom. Dodao je i kako nije znao da je njegova djevojka sposobna učiniti tako groznu stvar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene