Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Srbiji

Ljubičasto tele došlo na svijet u Čačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U domaćinstvu Radmile Glavonjić u čačanskom selu Jezdini, krava Đurđa je otelila muško ljubičasto tele.

Tele, koje kao da je potomak krave iz reklame za čokoladu 'Milka', postalo je glavna atrakcija u selu, piše Blic. 'Tek kada ga je krava polizala, uočili smo da je tele neobične boje, ali smo mislili kako će s vremenom ta boja prijeći u uobičajenu. No, sutra smo na dnevnom svjetlu shvatili da je tele ljubičasto, baš kao u reklami', ispričala je Radmila Glavonjić.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Dodaje da je kravu smeđe boje kupila u Novoj Varoši i dodaje da se do sada telila već nekoliko puta. Ni jedno mladunče do ovoga nije bilo neobične boje. Susjedi, a pogotovo djeca, oduševljeni su novim teletom.

'Prelijepo je, djeca me svako jutro tjeraju da idemo kod Radmile u štalu da ga vide. Ni najstariji mještani ne pamte da je neka krava ikada otelila slično mladunče', ispričala je Radmilina susjeda.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene